DRIVET Podcast

I have just been intervjuwed by the inspiring Podcast DRIVET. Welcome to read the first part of the interview here: http://drivetpodcast.se/inspirationsblogg/

DRIVET är en inspirations- och karriärpodcast där drivna kvinnor i olika branscher intervjuas om hur de tagit sig dit de är i dag.

DRIVET har startats av Josefin Eriksson och Nina Lund som båda arbetar i Los Angeles. Josefin jobbar som frilansande reklamproducent, medan Nina driver produktionsbolaget Viking Brothers Entertainment tillsammans med sin bror Glenn Lund och skådespelaren Peter Stormare."DRIVET är en inspirations- och karriärpodcast där drivna kvinnor i olika branscher intervjuas om hur de tagit sig dit de är i dag.
Med dynamiska teman som utbildning, drivkraft, entreprenörskap och framgång, men även tyngre teman som beslutsfattande och utbrändhet är syftet med DRIVET att uppmuntra, stötta och vägleda människor i sin karriär och att inspirera fler till att våga satsa på yrken de brinner för.
Vi hoppas också att DRIVET kan inspirera till en kultur där vi hjälper varandra i karriären och vågar be om tips och stöd från människor i vår omgivning."